HomeOnze praktijkSpecialismenVergoedingenNieuwsContact

Home > Onze praktijk > Paul van Olffen

Paul van Olffen

Paul van Olffen

Specialisme: fysiotherapie, master manuele therapie, kinder-manueeltherapie, echografie, dry needling

Al meer dan 30 jaar ben ik dankbaar en blij mijn talenten te kunnen inzetten om mensen van heel jong tot oud te helpen in hun bewegend functioneren. Sinds ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede heb ik ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest, al voordat er een accreditatiesysteem in deze beroepsgroep werd ingevoerd. Doorstuderen was met name gericht op fysiotherapie (schouderklachten, kaakklachten, wetenschappelijk onderzoek, recent ook echografie) en manuele therapie (diplomering in 1991 en mastertitel in 2008).

Momenteel ben ik docent aan de opleiding kinder-manueeltherapie EWMM, lid domeincommissie kinder-manueeltherapie KNGF/NVMT/EWMM, instructeur praktische vaardigheden dry needling in Domburg en lid van de raad van advies van de Master of Science studie aan de VUB te Brussel als vervolg op de Master opleiding Lymfologie & Oncologie. Daarnaast ben ik lid van de deelnemersraad van het beroepspensioenfonds en van schoolbesturen geweest, en tevens coach van fysiotherapeuten-groepen.

Publicatie: Toepassing manueeltherapie volgens ‘kiss’-concept: een case study, Nederlands Tijdschrift voor Kinderfysiotherapie, september 2010. (blz 34-41)

Bezoekadres

Dokter Holtropstraat 77,
3851 JH Ermelo
0341-554090
info@vanolffenfysio.nl