HomeOnze praktijkSpecialismenVergoedingenNieuwsContact

Home > Onze praktijk > Paul van Olffen

Paul van Olffen

Paul van Olffen

Specialisme: fysiotherapie, master manuele therapie, kinder-manueeltherapie, echografie, dry needling

Al meer dan 36 jaar ben ik dankbaar en blij mijn talenten te kunnen inzetten om mensen van heel jong tot oud te helpen in hun bewegend functioneren. Sinds ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede heb ik ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest, al voordat er een accreditatiesysteem in deze beroepsgroep werd ingevoerd. Doorstuderen was met name gericht op fysiotherapie (schouderklachten, kaakklachten, wetenschappelijk onderzoek, recent ook echografie) en manuele therapie (diplomering in 1991 en mastertitel in 2008).

Momenteel ben ik docent aan de opleiding kinder-manueeltherapie EWMM, instructeur praktische vaardigheden dry needling in Domburg en lid van de raad van advies van de Master of Science studie aan de VUB te Brussel als vervolg op de Master opleiding Lymfologie & Oncologie. Daarnaast ben ik lid van de deelnemersraad van het beroepspensioenfonds en van schoolbesturen geweest, lid domeincommissie kinder-manueeltherapie KNGF/NVMT/EWMM en tevens coach van fysiotherapeuten-groepen.Tot september 2020 was ik secretaris van Zorgpartners Midden Nederland.

Publicatie

Toepassing manueeltherapie volgens ‘kiss’-concept: een case study, Nederlands Tijdschrift voor Kinderfysiotherapie, september 2010. (blz 34-41)

Ingezonden artikel in Fysiopraxis nr. 9-2019.

 

 

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Ermelo
Julianalaan 49, 3851RA Ermelo (1e verdieping)
0341-554090
info@vanolffenfysio.nl