HomeOnze praktijkSpecialismenVergoedingenNieuwsAfspraak makenContact

Home > Specialismen > Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie

 

Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut is dé deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. De fysiotherapeut behandelt, adviseert en begeleidt mensen die klachten ervaren in het dagelijks leven, tijdens het werk of tijdens het sporten. Voor begeleiding bij herstel en revalidatie na een operatie of voor verbetering van uw lichaamshouding, kracht en uithoudingsvermogen bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres.

Hoe de behandeling vorm krijgt, is volledig afhankelijk van u en uw klachten. Enkele voorbeelden zijn:

Als u niet naar de praktijk kunt komen, komen we bij u aan huis. Wij leren u hoe u zichzelf  in uw thuisomgeving kunt redden. Enkele voorbeelden van behandeldoelen zijn: veilig traplopen, in en uit bed komen, u door uw woning verplaatsen. Indien nodig komen we na een operatie bij u thuis. Hierdoor kunt u al snel starten met revalideren in uw vertrouwde omgeving.

In deze praktijk wordt echografische diagnostiek gecombineerd mét specialistische kennis op verlerlei gebied. Een snelle correcte fysiotherapeutische diagnose met een maatwerk behandeling, dat vinden wij van meerwaarde én passend binnen ons doel om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.

 

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Ermelo
Julianalaan 49, 3851RA Ermelo (1e verdieping)
0341-554090
info@vanolffenfysio.nl